ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΘΕΜΑ, ΕΙΔΟΣ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Άνεση μετά το χειρουργίο

Το AIR’AVANTI σας επιτρέπει να ανακτήσετε τη γυναικεία σας φιγούρα 24 ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Το καινοτόμο κωνικό αεριζόμενο σπειροειδές σχήμα προσφέρει άνεση και ασφάλεια στο σώμα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου απόθεραπείας, εξαλείφοντας την αίσθηση δυσφορίας που προκαλείται από την τριβή των ρούχων.

Αυτό το εξαιρετικό αντικολλητικό πρόθεμα από σιλικόνη, μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε σουτιέν, αρκει να έχει caps και θήκες. Ιδανικά προτείνουμε το σουτιέν μαστεκτομής THEYA Flare χωρίς μπανέλες από μπαμπού.

Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη, από το Α έως το F.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Σε μορφή αεριζόμενου σπιράλ, μοναδικού στον κόσμο!

ΑΝΕΣΗ

Απομονώνει τις ευαίσθητες περιοχές από όλες τις τριβές!

ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ

Παρέχει μια φυσική και θηλυκή φιγούρα στο στήθος σας!

Προϊόν της NEWTEAM MEDICAL

Το εργαστήριο της NEWTEAM MEDICAL εργάζεται εδώ και χρόνια για την προσωρινή εξωτερική πρόθεση μαστού.

Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι χρήστες στην εύρεση ενός προθέματος προσαρμοσμένου στην περίοδο επούλωσης.

Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα καινοτόμο, αεριζόμενο, πολύ ελαφρύ προϊόν για να βοηθήσουμε τις γυναίκες να αισθάνονται καλύτερα μέσα στις πρώτες 24 ώρες από τη χειρουργική επέμβαση.

Στη NEWTEAM Medical, δεν αποδεχόμαστε τον κόσμο ως έχει, γι ‘αυτό και μέσα από μια μακρά διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης, δημιουργήσαμε αυτό το καινοτόμο προϊόν.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ONLINE

ΑΣΦΑΛΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Έρευνα & ανάπτυξη

Η διαδικασία σχεδιασμού μας εστιάζεται στον χρήστη, την ασφάλειά του, την κλινική παρακολούθηση και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η εργονομία, η άνεση και η εύκολη χρήση καθοδηγούν την ανάπτυξη των προϊόντων μας. Καινοτομούμε με υπευθυνότητα, ηθική και σεβασμό στους κανονισμούς.

Πιστοποίηση

Το AIR’AVANTI είναι ιατρική συσκευή Κλάσης Ι με σήμανση CE. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα του ευρωπαϊκού κανονισμού 2017/745 για MD (ιατρικές συσκευές) που ισχύει από τις 26 Μαΐου 2017. Συνιστάται για γυναίκες που κάναν μαστεκτομή.

Εύκολη συντήρηση

Η τεχνολογία και το σχήμα του επιτρέπουν καθημερινό πλύσιμο με ζεστό νερό, σαπούνι και γρήγορο στέγνωμα με μαλακή πετσέτα ή στον αέρα. Η πρόθεση παρέχεται με μια αυθεντική συσκευασία που σας επιτρέπει να την προστατεύσετε και να τη μεταφέρετε εύκολα.

Ασφάλεια & άνεση

Η πρόθεση Air’Avanti παρέχει ασφάλεια όταν φοράτε τα ρούχα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου θεραπείας σας. Ταιριάζει στο μέγεθος του στηθόδεσμού σας, καθώς και σε όλα τα στάνταρ σουτιέν.

Close Το καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Close Recently Viewed
Close
Σύγκριση προϊόντων (0 Προϊόντα)
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Close
Categories