ΣΤΗΘΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ

100% ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πατενταρισμένη πρόθεση στη Γαλλία και διεθνώς με μοναδική διαδικασία κατασκευής.

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Προσαρμόζεται τέλεια στη μορφολογία της γυναίκας: χρώμα του δέρματος και της θηλής, βάρος, σχήμα και μέγεθος του μαστού.

ΑΝΕΣΗ

Παρέχει απαράμιλλη ορθοστατική ισορροπία χάρη στην ακριβή βαθμονόμηση της εσωτερικής διανομής βάρους και ευελιξία στην εφαρμογή.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η ρεαλιστική και φυσική του απόδοση το καθιστά αξιόπιστο σύμμαχο. Ανακτά τις καμπύλες και τη θηλυκότητά σας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Αδιάβροχο και ανθεκτικό, διατηρεί το σχήμα και την ευελιξία με την πάροδο του χρόνου.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η τεχνολογία του επιτρέπει γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα.

ΣΤΗΘΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝHΣ MEAVANTI

Μετά από μία μαστεκτομή, πρέπει να φοράτε εξωτερικές προθέσεις μαστού. Οι τυπικές προθέσεις αναπαράγουν τον όγκο του μαστού, αλλά όχι το βάρος του. Επομένως, δεν είναι προσαρμοσμένα στο σώμα σας και μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία, ανισορροπία και συναφείς ασθένειες.

Το στήθος σιλικόνης MeAvanti είναι εξατομικευμένο στα μέτρα σας, δηλαδή βαθμονομείται σύμφωνα με το σχήμα, το χρώμα και το βάρος σε γραμμάρια, από το άλλο στήθος. Έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει τη βέλτιστη άνεση και αισθητική, γιατί η ευημερία σας είναι η προτεραιότητά μας.

ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΜΑΣΤΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝHΣ MEAVANTI

Τεχνητός μαστός σιλικόνης σε τριγωνικό σχήμα ιδανικός για όλες τις γυναίκες και τις ανάγκες τους σε καθημερινή βάση. Στην κατηγορία μας αυτή θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε τεχνητούς μαστούς σιλικόνης από εταιρείες με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο των προϊόντων μαστεκτομής. Διαθέτουν επίσης παρουσία σε πληθώρα χώρες ανά τον κόσμο με σκοπό την δημιουργία τεχνητών μαστών που θα εξυπηρετούν και θα διευκολύνουν όλες τις γυναίκες.

Ο τεχνητός μαστός σιλικόνης  διαθέτει ελαφριά σύνθεση και υλικό που δεν ενοχλεί το δέρμα ούτε το ερεθίζει. Η επιλογή του κατάλληλου για την κάθε γυναίκα τεχνητού μαστού σιλικόνης κρίνεται μια πολύ σημαντική απόφαση καθώς θα εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση την γυναίκα που θα τον φορά. Έχει τριγωνικό μέγεθος και προσαρμόζεται άψογα μέσα στις θήκες των στηθόδεσμων. Ενώ υπάρχουν τεχνητοί μαστοί σιλικόνης που διαθέτουν και αλλά βολικά σχήματα, αυτοί ιδανικοί για αμφίπλευρες μαστεκτομές. Άλλα συμμετρικά σχήματα, για παράδειγμα όπως αυτό σε σχήμα σταγόνας, είναι κατάλληλο για σχήμα μέτριου έως γεμάτου στήθους.

Επίσης ο τεχνητός μαστός σιλικόνης έχει σχεδιαστεί με λεπτομερώς μελετημένες προδιαγραφές, ώστε να ενδείκνυται ακόμα και για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν διάφορα άλλα προβλήματα, όπωςλεμφοίδημα στην πλάτη ή αρθρίτιδα σπονδυλικής στήλης. Στις περιπτώσεις αυτές οι γυναίκες παρουσιάζουν έντονα ανάγκη για μια ελαφριά πρόθεση μαστού. Η σιλικόνη ως το βασικό υλικό κατασκευής συνίσταται να είναι μικρού βάρους, έτσι ώστε να προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης, διευκολύνοντας τις καθημερινές σας δραστηριότητες και κινήσεις. Το μπροστινό τμήμα αποτελείται από σιλικόνη μαλακής ύλης που έχει σχεδιαστεί για να προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά και στο σχήμα του κανονικού στήθους.

Ο μαστός σιλικόνης αποτελεί ένα προϊόν σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών μετά από μαστεκτομή. Είναι ένα πολύ χρήσιμο και εύκολο στην εφαρμογή προϊόν με σκοπό να εξυπηρετεί τις γυναίκες στην καθημερινότητα τους. Ο μαστός σιλικόνης διαθέτει συμμετρικό μέγεθος καθιστώντας τον κατάλληλο και για αριστερή αλλά και για δεξιά μαστεκτομή. Διατίθεται επίσης και σε τριγωνικό μέγεθος, με πολύ ελαφριά σύνθεση, έτσι ώστε να μην ενοχλεί ή να κουράζει την γυναίκα. Υπάρχει σε αρκετά μεγέθη, προκειμένου να καλύπτει όλες τις διαστάσεις των γυναικών. Η σιλικόνη κατασκευής του μαστού είναι ιατρική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένη βάσει των νέων τεχνολογιών για επιπρόσθετη άνεση και λειτουργικότητα στις κινήσεις. Το κόστος είναι αρκετά οικονομικό προκειμένου να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα γυναικών.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Ο μαστός σιλικόνης συνιστά δίχως αμφιβολία ένα από τα βασικότερα, αν όχι το βασικότερο, προϊόν μαστεκτομής. Η τεχνολογία των πρόσθετων μαστών βασίζεται σε μια πληθώρα πατεντών που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν και στη συνέχεια να προσφέρουν στην γυναίκα έναν μαστό σιλικόνης που θα μπορεί να εφαρμόζει καθημερινά με πλήρη άνεση και διακριτική εμφάνιση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας συνεισφέρει καθοριστικά στην βελτίωση των προϊόντων και στην ανάπτυξη καινοτομιών με στόχο την πλήρη άνεση.

Επιπλέον, με την τεχνολογία να αναπτύσσεται συνεχώς, οι περισσότεροι μαστοί σιλικόνης αποτελούνται από ένα ειδικό υλικό που είναι ενσωματωμένο μέσα στον τεχνητό μαστό με στόχο να επιτυγχάνεται η εξισορρόπηση της θερμοκρασίας μεταξύ του δέρματος και του τεχνητού μαστού. Η επαφή έτσι, δέρματος και πρόσθετου μαστού, δεν δυσχεραίνει την γυναικά που τον φοράει, αλλά αντίθετα μειώνει την εφίδρωση, προσφέροντας όλη την ημέρα μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μελετημένος σχεδιασμός για πιο φυσική αίσθηση και εμφάνιση
 • Εξυπηρετεί τις βασικές ανάγκες των γυναικών μετά την επέμβαση μαστού
 • Ασφαλή εφαρμογή
 • Προσαρμόζεται στη φυσική κίνηση του σώματος
 • Ιδανικός για σπορ και κολύμβηση
 • Προσαρμόζεται γρήγορα στη θερμοκρασία του σώματος
 • Υλικό από μαλακή και ελαφριά σιλικόνη για άνεση και αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα
 • Συμμετρικό σχήμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για δεξιά είτε για αριστερή μαστεκτομή
 • Σχήμα το οποίο ταιριάζει στο φυσικό μαστό
 • Τεχνολογία που αφήνει το δέρμα να αναπνέει
 • Διατίθεται σε μεγάλο αριθμό μεγεθών
 • Ιδανικός για γυναίκες που γυμνάζονται ή αντιμετωπίζουν διάφορες παθήσεις

ΣΤΗΘΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝHΣ MEAVANTI

ΜΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Αυτή η μη προσκολλημένη πρόθεση φοριέται από τον δεύτερο μήνα μετά την επέμβαση μέσα στο σουτιέν . Σέβεται το σώμα σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Αυτή το στήθος σιλικόνης έχει σχεδιαστεί για τον δέκατο τέταρτο μήνα μετά την επέμβαση. Προσκολλάται στο δέρμα και βοηθά στην απελευθέρωση του βάρους στους ώμους και κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας.

Προϊόν της NEWTEAM MEDICAL

Το εργαστήριο της NEWTEAM MEDICAL εργάζεται εδώ και χρόνια για την προσωρινή εξωτερική πρόθεση μαστού.

Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι χρήστες στην εύρεση ενός προθέματος προσαρμοσμένου στην περίοδο επούλωσης.

Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα καινοτόμο, αεριζόμενο, πολύ ελαφρύ προϊόν για να βοηθήσουμε τις γυναίκες να αισθάνονται καλύτερα μέσα στις πρώτες 24 ώρες από τη χειρουργική επέμβαση.

Στη NEWTEAM Medical, δεν αποδεχόμαστε τον κόσμο ως έχει, γι ‘αυτό και μέσα από μια μακρά διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης, δημιουργήσαμε αυτό το καινοτόμο προϊόν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
1 ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ;

Δύο μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο ασθενής μπορεί να φορέσει εξωτερικά προσθετικά μαστού σιλικόνης που δεν είναι προσκολλημένα. Μπορείτε να το παραγγείλετε από σημεία πώλησης με ή χωρίς ιατρική συνταγή.

2 ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Ο φαρμακοποιός λαμβάνει τις μετρήσεις με συγκεκριμένο λογισμικό και επιλέγει μαζί σας όλες τις επιλογές για την πρόθεση (βάρος, χρώμα, μέγεθος).

3 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Στη συνέχεια προχωρούμε στην κατασκευή της πρόσθεσης λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά.

4 ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Το στήθος σιλικόνης παραδίδεται στο φαρμακείο όπου το παραγγείλατε.

5 ΔΟΚΙΜΗ

Ο φαρμακοποιός θα ελέγξει μαζί σας ότι το στήθος σιλικόνης αντιστοιχεί στο βάρος, χρώμα, μέγεθος και σχήμα με την παραγγελία που έχει αποσταλεί.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

ΘΕΡΜΙΚΟ

Για βέλτιστη άνεση, προσφέρουμε προαιρετικό θερμικό στήθος σιλικόνης που αντισταθμίζει την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματός σας.

ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ

Για μια ακόμη πιο φυσική εμφάνιση, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα και το σχήμα της θηλής.

ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 

Το στήθος σιλικόνης μας έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη Γαλλία και διεθνώς

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ONLINE

Close Το καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Close Recently Viewed
Close
Σύγκριση προϊόντων (0 Προϊόντα)
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Close
Categories