Η ιστορία μας

Η εταιρεία μας, TNS Commerce M I.K.E, με έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην οδό Κονδύλη 6, Τ.Κ. 555 35, αρ. ΓΕΜΗ 00014264580600, ΑΦΜ 800839460, Δ.Ο.Υ. Ζ’ Θεσσαλονίκης, ειδικεύεται σε ιατρικά προϊόντα για τη σύγχρονη γυναίκα, σε προϊόντα περιποίησης και σε ποιοτικό ρουχισμό.

Τα προϊόντα της TNS-Medical είναι υψίστης ποιότητας, καινοτόμου σχεδιασμού και προάγουν την ποιότητα ζωής των πελατών μας. Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των γυναικών για θηλυκότητα, να αποκαταστήσουμε τη θετική εικόνα για το σώμα τους και να ξαναζωντανέψουμε την αυτοπεποίθησή τους.

Τί κάνουμε για σας

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι συνεχώς δίπλα σας για να παρέχει έγκυρες πληροφορίες και συμβουλές. Mπορείτε να μας καλείτε καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής ώστε να σας λυθούν όλες σας οι απορίες σχετικές με τα προϊόντα μας.

Συνομιλήστε μαζί μας εύκολα και γρήγορα μέσα από το PC ή το κινητό σας για να σας λύσουμε κάθε σας απορία! Κάντε κλικ στο κουμπί “Chat Online” από το PC σας ή στη φούσκα συνομιλίας από το κινητό σας, τα οποία βρίσκονται στην κάτω δεξιά γωνία. Το Live Chat είναι διαθέσιμο κατά τις ώρες λειτουργίας μας, 9πμ με 5μμ Δευτέρα έως Παρασκευή και 9πμ με 2μμ το Σάββατο.

Βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πελατών μας, με σεβασμό στο περιβάλλον. Ενεργούμε υπεύθυνα και προνοητικά στα πλαίσια περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας και βιωσιμότητας. Η ποιότητα, η προστασία του περιβάλλοντος και οι συνεχείς βελτιώσεις είναι ευθύνη όλων των εργαζομένων. Στοχεύουμε:

  • στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλη την αλυσίδα παραγωγής, από τις πρώτες ύλες, μέχρι και όλους μας τους προμηθευτές.
  • στη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της ποιοτικής και περιβαλλοντικής διαχείρισης που βασίζεται σε ενδοεπιχειρησιακές δράσεις.
  • στη συνεχή επανεξέταση της ποιότητας και των περιβαλλοντικών στόχων μας.
  • στη βελτιστοποίηση καθημερινών δραστηριοτήτων μας όσον αφορά την ποιότητα και το περιβάλλον
  • να κάνουμε την ποιότητα και το περιβάλλον να αποτελεί βασικό στοιχείο για τις σχετικές αποφάσεις της διοίκησης
  • στην ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων, των πελατών, των προμηθευτών, της κοινωνίας και των μετόχων όσον αφορά στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα: 09πμ με 5μμ
Τρίτη: 09πμ με 5μμ
Τετάρτη: 09πμ με 5μμ
Πέμπτη: 09πμ με 5μμ
Παρασκευή: 09πμ με 5μμ
Σάββατο: 09πμ με 2μμ
Κυριακή: Κλειστά
Ευκαιρίες καριέρας

Ενδιαφέρεστε για μία θέση εργασίας στην TNS-Medical; Επισκεφθείτε για περισσότερες πληροφορίες τη σελίδα Ευκαιρίες Καριέρας

Navigation
Close

Το καλάθι μου

Close

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Close

Close

Categories