ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ LA NOUVELLE BOTANIQUE

Γαλλικό εργαστήριο που ειδικεύεται στην ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ...

Οι ανθρώπινοι πολιτισμοί έδειχναν πάντα εμφανές ενδιαφέρον για τα λεγόμενα αρωματικά φυτά στην ιατρική, τη μαγειρική, την κοσμετολογία και την αρωματοποιία.

Η ινδική ήπειρος, με περισσότερα από επτά χιλιάδες χρόνια συνεχούς πρακτικής, είναι το μέρος όπου οι θεραπείες που βασίζονται σε αρωματικά φυτά υπήρξαν εδώ και καιρό στο προσκήνιο.

Στην Ευρώπη, τα φαρμακεία ονομάζονταν “Aromaterie” γύρω στον 15ο αιώνα, τόσο σημαντικό ήταν το μέρος που κατείχαν τα αρωματικά φυτά στην ιατρική εκείνης της εποχής.

Τον 21ο αιώνα, η αρωματοθεραπεία βασίζει πλέον την αποτελεσματικότητά της σε επιστημονικά στοιχεία:

  • επιστημονικές μελέτες και στατιστικές,
  • χρωματογραφικές αναλύσεις,
  • φασματομετρικές αναλύσεις,
  • εκτενές πλαίσιο ποιοτικών κριτηρίων.

Η Lanouvelle Botanique χρησιμοποιεί μόνο αιθέρια έλαια και υδρολύματα από βιολογικές καλλιέργειες 100%  φυσικές, από πιστοποιημένα φυτά.
Ομοίως τα λιπαρά εκχυλίσματα και τα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα βιολογικά και υπόκεινται σε αυστηρές προδιαγραφές.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ...

Η La Nouvelle Botanique προσφέρει θεραπείες αρωματοθεραπείας και υδροθεραπείας από τις καλύτερες πρώτες φυσικές ύλες, που επεξεργάζονται αποκλειστικά με πατενταρισμένη διαδικασία κρύου γαλακτώματος, που σέβεται τα ενεργά συστατικά και εξαλείφει τα παράγωγα που μερικές φορές ευθύνονται για ερεθιστικές αντιδράσεις και αλλεργίες.

Τεχνολογία HYDROFEELING® από την GENIALIS TECHNOLOGIES

Προστατευμένο από δύο διεθνοί διπλωμάτα ευρεσιτεχνίας, η τεχνολογία HYDROFEELING® καθιστά δυνατή την παραγωγή γαλακτώματος των υδρόφιλων και λιπαρών στοιχείων, με σταθερό τρόπο χωρίς γαλακτωματοποιητή.

Το προϊόν που λαμβάνεται με αυτόν τον τρόπο, έχει τη μορφή ελαφριάς γέλης ή κρέμας. Αφήνει μια απαλή και μη λιπαρή αφή στο δέρμα και στεγνώνει σε χρόνο ρεκόρ.

Η μέθοδος HYDROFEELING® είναι πιστοποιημένη οργανική, όπως είναι και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ONLINE ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA NOUVELLE BOTANIQUE

Το καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Close Recently Viewed
Σύγκριση προϊόντων (0 Προϊόντα)
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Categories