ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βοτανικά βιολογικά σκευάσματα από τη βραβευμένη γαλλική εταιρία La Nouvelle Botanique! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ RÉPARATION CUTANÉE
Καταπραϋντική και ενυδατική κρέμα για τις ουλές και τα εγκαύματα. Επισκευάζει το δέρμα και επουλώνει τις ουλές μετά από το χειρουργίο!
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ PIQÛRES D'INSECTES
Αντικνησμική και εντομοαπωθητική κρέμα. Ανακουφίζει άμεσα από τη φαγούρα και απωθεί τα έντομα!
"Deliver the promise" Ιατρικά προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας! ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ E-SHOP

ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ LA NOUVELLE BOTANIQUE

Γαλλικό εργαστήριο που ειδικεύεται στην ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ...

Οι ανθρώπινοι πολιτισμοί έδειχναν πάντα εμφανές ενδιαφέρον για τα λεγόμενα αρωματικά φυτά στην ιατρική, τη μαγειρική, την κοσμετολογία και την αρωματοποιία.

Η ινδική ήπειρος, με περισσότερα από επτά χιλιάδες χρόνια συνεχούς πρακτικής, είναι το μέρος όπου οι θεραπείες που βασίζονται σε αρωματικά φυτά υπήρξαν εδώ και καιρό στο προσκήνιο.

Στην Ευρώπη, τα φαρμακεία ονομάζονταν “Aromaterie” γύρω στον 15ο αιώνα, τόσο σημαντικό ήταν το μέρος που κατείχαν τα αρωματικά φυτά στην ιατρική εκείνης της εποχής.

Τον 21ο αιώνα, η αρωματοθεραπεία βασίζει πλέον την αποτελεσματικότητά της σε επιστημονικά στοιχεία:

 • επιστημονικές μελέτες και στατιστικές,
 • χρωματογραφικές αναλύσεις,
 • φασματομετρικές αναλύσεις,
 • εκτενές πλαίσιο ποιοτικών κριτηρίων.

Η Lanouvelle Botanique χρησιμοποιεί μόνο αιθέρια έλαια και υδρολύματα από βιολογικές καλλιέργειες 100%  φυσικές, από πιστοποιημένα φυτά.
Ομοίως τα λιπαρά εκχυλίσματα και τα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα βιολογικά και υπόκεινται σε αυστηρές προδιαγραφές.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ...

Η La Nouvelle Botanique προσφέρει θεραπείες αρωματοθεραπείας και υδροθεραπείας από τις καλύτερες πρώτες φυσικές ύλες, που επεξεργάζονται αποκλειστικά με πατενταρισμένη διαδικασία κρύου γαλακτώματος, που σέβεται τα ενεργά συστατικά και εξαλείφει τα παράγωγα που μερικές φορές ευθύνονται για ερεθιστικές αντιδράσεις και αλλεργίες.

Τεχνολογία HYDROFEELING® από την GENIALIS TECHNOLOGIES

Προστατευμένο από δύο διεθνοί διπλωμάτα ευρεσιτεχνίας, η τεχνολογία HYDROFEELING® καθιστά δυνατή την παραγωγή γαλακτώματος των υδρόφιλων και λιπαρών στοιχείων, με σταθερό τρόπο χωρίς γαλακτωματοποιητή.

Το προϊόν που λαμβάνεται με αυτόν τον τρόπο, έχει τη μορφή ελαφριάς γέλης ή κρέμας. Αφήνει μια απαλή και μη λιπαρή αφή στο δέρμα και στεγνώνει σε χρόνο ρεκόρ.

Η μέθοδος HYDROFEELING® είναι πιστοποιημένη οργανική, όπως είναι και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ONLINE ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA NOUVELLE BOTANIQUE

 • Γέλη για μασάζ αδυνατίσματος 22.85

  Πλούσια σε αιθέρια και βιολογικά έλαια για το κυκλοφορικό σύστημα και με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες (Genévrier commun, Poivre noir, Eucalyptus citronné, Cyprès de Provence, Hélichryse italienne, υδατικό απόσταγμα Millepertuis) ευρέως γνωστά για την κατακράτηση νερού. Αφήνει το δέρμα μαλακό και στεγνό αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 150ml

 • Γέλη μασάζ για το κυκλοφορικό σύστημα 19.90

  Η γέλη για μασάζ στο κυκλοφορικό σύστημα είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια και βιολογικό έλαιο Άρνικας. Με ιδιότητες τόσο αντιφλεγμονώδεις όσο και για το κυκλοφορικό σύστημα (Géranium bourbon, Thym à linalol, Palmarosa, Cyprès de Provence, Lentisque pistachier, υδατικό απόσταγμα Millepertuis) ευρέως γνωστά για την τόνωση της φλεβικής κυκλοφορίας και του λεμφικού συστήματος. Αφήνει το δέρμα μαλακό και στεγνό αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 150ml

 • Λοσιόν βιολογικού τεϊόδεντρου 14.50

  Το βιολογικό υγρό τεϊόδεντρου περιέχει όλα τα οφέλη του υδατικού αποστάγματος και βιολογικού αιθέριου ελαίου Tea Tree, γνωστά τόσο για τις αντιμικροβιακές όσο και για τις καθαριστικές τους ιδιότητες (δέρματα με προβλήματα, ακμή). Αφήνει το δέρμα μαλακό και ενυδατωμένο αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 50ml

 • Λοσιόν λεβάντας 9.65

  Περιέχει όλα τα οφέλη του υδατικού αποστάγματος και του αιθέριου ελαίου βιολογικής λεβάντας, γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες στα ερεθισμένα δέρματα (τσιμπήματα, εγκαύματα, ερεθισμοί) και για την ευεργετική του επίδραση στην ευεξία και την χαλάρωση. Αφήνει το δέρμα μαλακό και ενυδατωμένο αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 50ml

 • Συνέργεια για τη συγκέντρωση 9.95

  Είναι μία συνέργεια βιολογικών αιθέριων ελαίων  (Cyprès de Provence, Menthe poivrée, Romarin à cinéole) ευρέως γνωστά για τις τονωτικές τους ιδιότητες. (Cyprès de Provence, Menthe poivrée, Romarin à cinéole). Βοηθά  στην συγκέντρωση, την προσοχή και τη μνήμη. Το υδατικό απόσταγμα μέντας πιπερίτας είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες και ενισχύει τη δράση των αιθέριων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

 • Συνέργεια για την αναπνοή 9.95

  Η συνεργεία για την αναπνοή είναι μία συνεργεία βιολογικών αιθέραιων ελαίων (Eucalyptus radié, Pin sylvestre, Romarin à cinéole) ευρέως γνωστά για τις αποσυμφορητικές και ανακουφιστικές ιδιότητές τους στο αναπνευστικό σύστημα. Το υδατικό απόσταγμα μέντας πιπερίτας, γνωστό για τις βλεννολυτικές και τονοτικές του ιδιότητες ενισχύει τη δράση των αιθέριων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

 • Συνέργεια για τον ύπνο 9.95

  Είναι μία συνέργεια βιολογικών αιθέριων ελαίων (Marjoram with shells, small grain bigarade, Ravinstara), ευρέως γνωστά για τις χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Δρα ενάντια στις νευρικές διαταραχες και τις αυπνίες. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας, γνωστό για τις καταπραυντικές του ιδιότητες, ενισχύει τη δράση των αιθέριων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

 • Συνέργεια για υγιεινό δέρμα 10.50

  Είναι μία συνέργεια βιολογικών αιθέριων ελαίων  (Tea tree, Eucalyptus citronné, Lavande fine) ευρέως γνωστά για τις αντιβακτηριακές και επουλωτικές ιδιότητες. Δρα στις ατέλειες του δέρματος. Το υδατικό απόσταγμα Τea tree, γνωστό για τις καθαριστικές του ιδιότητες, ενισχύει τη δράση των αιθέραιων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

 • Συνέργεια κατά του στρες 11.50

  Είναι μία συνέργεια βιολογικών αιθέριων ελαίων   (Camomille romaine, Lavande fine, Ylang Ylang) ευρέως γνωστά για τις χαλαρωτικές και ηρεμιστικές τους ιδιότητες ενάντια στο στρες. Το υδατικό απόσταγμα λεβάντας, γνωστό για ανακουφιστικές του ιδιότητες ενισχύει τη δράση των αιθαίρεων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

 • Συνέργεια κατά των ημικρανιών 9.95

  Είναι ένας συνδυασμός βιολογικών αιθέραιων ελαίων (Lavande vraie, Menthe poivree, Basilic exotique) ευρέως γνωστά για τις αναλγητικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες. Δρα ενάντια στους πονοκεφάλους. Το αιθέραιο έλαιο μέντας πιπεράτης, γνωστό για τις τονοτικές του ιδιότητες ενισχύει τη δράση των ελαίων.

  Φιάλη 30ml

Navigation
Close

Το καλάθι μου

Close

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Close

Close

Categories