ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ LA NOUVELLE BOTANIQUE

Γαλλικό εργαστήριο που ειδικεύεται στην ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ...

Οι ανθρώπινοι πολιτισμοί έδειχναν πάντα εμφανές ενδιαφέρον για τα λεγόμενα αρωματικά φυτά στην ιατρική, τη μαγειρική, την κοσμετολογία και την αρωματοποιία.

Η ινδική ήπειρος, με περισσότερα από επτά χιλιάδες χρόνια συνεχούς πρακτικής, είναι το μέρος όπου οι θεραπείες που βασίζονται σε αρωματικά φυτά υπήρξαν εδώ και καιρό στο προσκήνιο.

Στην Ευρώπη, τα φαρμακεία ονομάζονταν “Aromaterie” γύρω στον 15ο αιώνα, τόσο σημαντικό ήταν το μέρος που κατείχαν τα αρωματικά φυτά στην ιατρική εκείνης της εποχής.

Τον 21ο αιώνα, η αρωματοθεραπεία βασίζει πλέον την αποτελεσματικότητά της σε επιστημονικά στοιχεία:

 • επιστημονικές μελέτες και στατιστικές,
 • χρωματογραφικές αναλύσεις,
 • φασματομετρικές αναλύσεις,
 • εκτενές πλαίσιο ποιοτικών κριτηρίων.

Η Lanouvelle Botanique χρησιμοποιεί μόνο αιθέρια έλαια και υδρολύματα από βιολογικές καλλιέργειες 100%  φυσικές, από πιστοποιημένα φυτά.
Ομοίως τα λιπαρά εκχυλίσματα και τα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα βιολογικά και υπόκεινται σε αυστηρές προδιαγραφές.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ...

Η La Nouvelle Botanique προσφέρει θεραπείες αρωματοθεραπείας και υδροθεραπείας από τις καλύτερες πρώτες φυσικές ύλες, που επεξεργάζονται αποκλειστικά με πατενταρισμένη διαδικασία κρύου γαλακτώματος, που σέβεται τα ενεργά συστατικά και εξαλείφει τα παράγωγα που μερικές φορές ευθύνονται για ερεθιστικές αντιδράσεις και αλλεργίες.

Τεχνολογία HYDROFEELING® από την GENIALIS TECHNOLOGIES

Προστατευμένο από δύο διεθνοί διπλωμάτα ευρεσιτεχνίας, η τεχνολογία HYDROFEELING® καθιστά δυνατή την παραγωγή γαλακτώματος των υδρόφιλων και λιπαρών στοιχείων, με σταθερό τρόπο χωρίς γαλακτωματοποιητή.

Το προϊόν που λαμβάνεται με αυτόν τον τρόπο, έχει τη μορφή ελαφριάς γέλης ή κρέμας. Αφήνει μια απαλή και μη λιπαρή αφή στο δέρμα και στεγνώνει σε χρόνο ρεκόρ.

Η μέθοδος HYDROFEELING® είναι πιστοποιημένη οργανική, όπως είναι και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ONLINE ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA NOUVELLE BOTANIQUE

 • Συνέργεια κατά των ημικρανιών (Φιάλη 30ml) 10.35

  Είναι ένας συνδυασμός βιολογικών αιθέραιων ελαίων (Lavande vraie, Menthe poivree, Basilic exotique) ευρέως γνωστά για τις αναλγητικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες. Δρα ενάντια στους πονοκεφάλους. Το αιθέραιο έλαιο μέντας πιπεράτης, γνωστό για τις τονοτικές του ιδιότητες ενισχύει τη δράση των ελαίων.

  Φιάλη 30ml

  Σε απόθεμα

 • Γέλη για μασάζ αδυνατίσματος (Φιάλη 150ml) 23.76

  Πλούσια σε αιθέρια και βιολογικά έλαια για το κυκλοφορικό σύστημα και με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες (Genévrier commun, Poivre noir, Eucalyptus citronné, Cyprès de Provence, Hélichryse italienne, υδατικό απόσταγμα Millepertuis) ευρέως γνωστά για την κατακράτηση νερού. Αφήνει το δέρμα μαλακό και στεγνό αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 150ml

  Σε απόθεμα

 • Δερμοβοτανική κρέμα επιδιόρθωσης δέρματος (Φιάλη 50ml) 11.39

  Κρέμα επιδιόρθωσης δέρματος, πλούσια σε λιπαρές κρέμες και βιολογικά αιθέρια έλαια (φυτικά έλαια, αλόη Βέρα, λεβάντα aspic, Ravinstare, Italian Helichrysum, Cistus ladanifère), παραδοσιακά αναγνωρισμένο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες σε κατεστραμμένο δέρμα (κοψίματα, εγκαύματα). Αφήνει το μαλακό δέρμα ξηρό και ενυδατωμένο αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται από ex vivo συγκριτικές κλινικές δοκιμές σε εμφυτεύματα δέρματος (επούλωση και αναγέννηση του δέρματος από εγκαύματα).

  Φιάλη 50ml

  Σε απόθεμα

 • Εντομοαπωθητική και καταπραϋντική κρέμα για τα τσιμπήματα κουνουπιών και άλλων εντόμων (Φιάλη 50ml) 10.29

  Θεραπευτική κρέμα τσιμπήματος εντόμων, πλούσια σε βιολογικά αιθέρια έλαια που είναι παραδοσιακά γνωστό ότι καταπραΰνουν τον κνησμό (Bourbon Geranium, Lemon Eucalyptus, Aspic Lavender, Lemongrass). Τα αρώματά τους φυσικά απωθούν τα έντομα. Αφήνει μαλακό το δέρμα και ενυδατωμένο αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 50ml

  Σε απόθεμα

 • Συνέργεια για τον ύπνο (Φιάλη 30ml) 10.35

  Είναι μία συνέργεια βιολογικών αιθέριων ελαίων (Marjoram with shells, small grain bigarade, Ravinstara), ευρέως γνωστά για τις χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Δρα ενάντια στις νευρικές διαταραχες και τις αυπνίες. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας, γνωστό για τις καταπραυντικές του ιδιότητες, ενισχύει τη δράση των αιθέριων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

  Σε απόθεμα

 • Γαλάκτωμα μπάνιου νεότητας (Φιάλη 150ml) 13.57

  Lait de Bain Jeunesse riche en huile végétale de noyau d’Abricot bio connue pour ses vertus nourrissantes, raffermissantes et anti-âge et en huiles essentielles bio (Palmarosa, Géranium bourbon, Lavande aspic) qui favorisent naturellement la régénération des cellules de la peau et évitent le relâchement de l’épiderme. Laisse la peau douce et hydratée après utilisation.   

  Φιάλη 150ml

  Σε απόθεμα

 • Γέλη μασάζ για το κυκλοφορικό σύστημα (Φιάλη 150ml) 20.69

  Η γέλη για μασάζ στο κυκλοφορικό σύστημα είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια και βιολογικό έλαιο Άρνικας. Με ιδιότητες τόσο αντιφλεγμονώδεις όσο και για το κυκλοφορικό σύστημα (Géranium bourbon, Thym à linalol, Palmarosa, Cyprès de Provence, Lentisque pistachier, υδατικό απόσταγμα Millepertuis) ευρέως γνωστά για την τόνωση της φλεβικής κυκλοφορίας και του λεμφικού συστήματος. Αφήνει το δέρμα μαλακό και στεγνό αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 150ml

  Σε απόθεμα

 • Κρέμα φροντίδας χεριών (Φιάλη 50ml) 8.79

  Κρέμα περιποίησης χεριών πλούσια σε φυτικά έλαια και οργανικά υδρόλυτα (γλυκό αμυγδαλέλαιο, λάδι βερίκοκου, λάδι καμελίνας, υδροσόλη βάλσαμου λεμονιού, υδρογόνο ανθισμένου πορτοκαλιού) γνωστή για τις καταπραϋντικές, θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητές τους. Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο μετά την εφαρμογή χωρίς λιπαρό ή κολλώδες αποτέλεσμα.

  Φιάλη 50ml

  Σε απόθεμα

 • Φυτικό γαλάκτωμα αφαίρεσης μακιγιάζ (Φιάλη 150ml) 15.13

  Καθαριστικό φυτικό γαλάκτωμα πλούσιο σε γλυκό αμυγδαλέλαιο και βιολογικό υδρογόνο με άνθη πορτοκαλιού που παραδοσιακά αναγνωρίζεται για τις καταπραϋντικές και εξισορροπητικές του αρετές. Αφήνει το μαλακό δέρμα ξηρό και ενυδατωμένο μετά την εφαρμογή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΗ.

  Φιάλη 150ml

  Σε απόθεμα

 • Χαλαρωτικό γαλάκτωμα μπάνιου (Φιάλη 150ml) 14.82

  Χαλαρωτικό γάλα μπάνιου πλούσιο σε βιολογικό φυτικό έλαιο βερίκοκου, γνωστό για τις καταπραϋντικές, θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες και τα οργανικά αιθέρια έλαια (ρωμαϊκό χαμομήλι, γεράνι Bourbon, πεύκο Σκωτίας) που προωθούν τη χαλάρωση του σώματος και του νου. Αφήνει το δέρμα απαλό, καταπραϋντικό και ενυδατωμένο μετά τη χρήση. 

  Φιάλη 150ml

  Σε απόθεμα

 • Λοσιόν βιολογικού τεϊόδεντρου (Φιάλη 50ml) 15.08

  Το βιολογικό υγρό τεϊόδεντρου περιέχει όλα τα οφέλη του υδατικού αποστάγματος και βιολογικού αιθέριου ελαίου Tea Tree, γνωστά τόσο για τις αντιμικροβιακές όσο και για τις καθαριστικές τους ιδιότητες (δέρματα με προβλήματα, ακμή). Αφήνει το δέρμα μαλακό και ενυδατωμένο αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 50ml

  Σε απόθεμα

 • Λοσιόν λεβάντας (Φιάλη 50ml) 10.04

  Περιέχει όλα τα οφέλη του υδατικού αποστάγματος και του αιθέριου ελαίου βιολογικής λεβάντας, γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες στα ερεθισμένα δέρματα (τσιμπήματα, εγκαύματα, ερεθισμοί) και για την ευεργετική του επίδραση στην ευεξία και την χαλάρωση. Αφήνει το δέρμα μαλακό και ενυδατωμένο αμέσως μετά την εφαρμογή.

  Φιάλη 50ml

  Σε απόθεμα

 • Συνέργεια για τη συγκέντρωση (Φιάλη 30ml) 10.35

  Είναι μία συνέργεια βιολογικών αιθέριων ελαίων  (Cyprès de Provence, Menthe poivrée, Romarin à cinéole) ευρέως γνωστά για τις τονωτικές τους ιδιότητες. (Cyprès de Provence, Menthe poivrée, Romarin à cinéole). Βοηθά  στην συγκέντρωση, την προσοχή και τη μνήμη. Το υδατικό απόσταγμα μέντας πιπερίτας είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες και ενισχύει τη δράση των αιθέριων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

  Σε απόθεμα

 • Σαμπουάν Force Botanique (Φιάλη 150ml) 10.35

  Σαμπουάν Force Botanique πλούσιο σε βιολογικά αιθέρια έλαια (Atlas Cedar, Grapefruit), παραδοσιακά αναγνωρισμένο για τις ιδιότητες ενίσχυσης και καθαρισμού. Καθαρίζει απαλά χωρίς να επιτίθεται στο τριχωτό της κεφαλής. Κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και γεμάτα.

  Φιάλη 150ml

  Σε απόθεμα

 • Συνέργεια για την αναπνοή (Φιάλη 30ml) 10.35

  Η συνεργεία για την αναπνοή είναι μία συνεργεία βιολογικών αιθέραιων ελαίων (Eucalyptus radié, Pin sylvestre, Romarin à cinéole) ευρέως γνωστά για τις αποσυμφορητικές και ανακουφιστικές ιδιότητές τους στο αναπνευστικό σύστημα. Το υδατικό απόσταγμα μέντας πιπερίτας, γνωστό για τις βλεννολυτικές και τονοτικές του ιδιότητες ενισχύει τη δράση των αιθέριων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

  Σε απόθεμα

 • Συνέργεια κατά του στρες (Φιάλη 30ml) 11.96

  Είναι μία συνέργεια βιολογικών αιθέριων ελαίων   (Camomille romaine, Lavande fine, Ylang Ylang) ευρέως γνωστά για τις χαλαρωτικές και ηρεμιστικές τους ιδιότητες ενάντια στο στρες. Το υδατικό απόσταγμα λεβάντας, γνωστό για ανακουφιστικές του ιδιότητες ενισχύει τη δράση των αιθαίρεων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

  Σε απόθεμα

 • Συνέργεια για υγιεινό δέρμα (Φιάλη 30ml) 10.92

  Είναι μία συνέργεια βιολογικών αιθέριων ελαίων  (Tea tree, Eucalyptus citronné, Lavande fine) ευρέως γνωστά για τις αντιβακτηριακές και επουλωτικές ιδιότητες. Δρα στις ατέλειες του δέρματος. Το υδατικό απόσταγμα Τea tree, γνωστό για τις καθαριστικές του ιδιότητες, ενισχύει τη δράση των αιθέραιων ελαίων.

  Φιάλη 30ml

  Σε απόθεμα

Close Το καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories