Theya Σουτιέν Μαστεκτομής

Στηθόδεσμοι μαστεκτομής σε μεγάλη ποικιλία. Ειδικά σχεδιασμένοι προκειμένου να καλύπτουν τις ανάγκες των γυναικών που έχουν πραγματοποιήσει μαστεκτομή και άλλες επεμβάσεις συμπεριλαμβανομένης της ανακατασκευής του μαστού,  αυξητικής μαστού, μείωσης μαστού ή ανύψωσης μαστού και επιθυμούν άνεση αλλά και αίσθηση θηλυκότητας από το σουτιέν τους καθώς και σταθερή και άνετη στήριξη του προθέματος μαστού σιλικόνης.

Με εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα από μπαμπού που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα, διαθέτει μαλακά cups από διαπνέον υλικό που κάνουν ακόμη πιο ανάλαφρη της αίσθηση τους. Οι στηθόδεσμοι μαστεκτομής διαθέτουν άψογη εφαρμογή και δεν διαθέτουν μπανέλες, οι οποίες τις περισσότερες φορές δυσχεράνουν τόσο το δέρμα όσο και τις κινήσεις εντός της καθημερινότητας σας. Τα σουτιέν μαστεκτομής διαθέτουν δύο υποδοχές, ανάλογα αν πρόκειται για μονόπλευρη ή αμφίπλευρη μαστεκτομή.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Εύκολη εφαρμογή και άνεση
• Μαλακό υλικό χωρίς μπανέλες
• Διπλές τιράντες για αυξομείωση στο κατάλληλο ύψος και σταθερή στήριξη
• Απαλές θήκες για την υποδοχή των μαστών σιλικόνης
• Κατάλληλοι για μονή ή διπλή μαστεκτομή
• Θηλυκός σχεδιασμός, χωρίς να διαγράφει
• Σειρά από γαντζάκια στο κούμπωμα με δυνατότητα προσαρμογής

Διαθέσιμα Χρώματα:

ΜΑΥΡΟ, ΜΠΕΖ & ΛΕΥΚΟ

Theya Σλιπς & Σορτς

Γνωρίστε τις πρέσβειρες μας

Διαβάστε τα βιογραφικά παρακάτω και δείτε τις απίστευτα συγκινητικές συνεντεύξεις τους, όπου εξιστορούν το ταξίδι τους με τον καρκίνο του μαστού.

Trina Cleary

Η Trina είναι από το Wexford, χωρίς καρκίνο από τον Οκτώβριο του 2019!

“Είχα χημειοθεραπεία, 2 χειρουργικές επεμβάσεις ( 1 μαστεκτομή χωρίς ανασυγκρότηση ) και θεραπεία με ακτινοθεραπεία. Είμαι υπερήφανη που μοιράστηκα ολόκληρο το ταξίδι μου για να ευαισθητοποιήσω, να μοιραστώ το καλό, το κακό και το άσχημο, την πραγματική και ωμή πλευρά του καρκίνου που αποσκοπούσε στην κατάργηση του «ταμπού» του θέματος.”

Emma Corcoran

Η Έμμα είναι από το Δουβλίνο, είναι απίστευτα δραστήρια στην κοινότητα του καρκίνου του μαστού στην Ιρλανδία και έχει φέρει στο φως πολλά θέματα.

“Είμαι ταξινομημένη ως θεραπεύσιμη, αλλά ανίατη, αλλά δεν το αφήνω να με καταφέρει. Η ζωή είναι για να ζήσεις και η ανησυχία δεν θα λύσει τίποτα”

Aine Cole

Η Aine ήταν 34 όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού, δηλαδή το 2009. Εδώ είναι η ιστορία της

“Είχα μια μαστεκτομή στην αριστερή μου πλευρά και ανακατασκευή ακολουθούμενη από χημειοθεραπεία. Ήμουν έγκυος με το τέταρτο παιδί μου. Στη συνέχεια, το 2013 ανακάλυψα ότι είχα καρκίνο μαστού διαφορετικού τύπου στη δεξιά μου πλευρά και ότι ο προηγούμενος καρκίνος ήταν πίσω στα αριστερά μου. Είχα αφαιρέσει όλους τους ιστούς του μαστού. Στη συνέχεια ανακάλυψα ότι είχα το γονίδιο Barca 1, με μετάσταση στις ωοθήκες που αφαίρεσα επίσης. Ακολούθησε περισσότερη χημειοθεραπεία και  ακτινοθεραπεία. Από τότε έχουν περάσει 6 χρόνια και δεν έχω κοίταξε πίσω. Είμαι σε φόρμα και υγιείς και χαρούμενη που δεν έχω καρκίνο!

Teresa Costello

Το κορίτσι του Δουβλίνου Teresa Costello διαγνώστηκε σε ηλικία 36 ετών. Η Τερέζα είναι πολύ ανοιχτή για την εμπειρία της και είναι επίσης πρεσβευτής για τον καρκίνο του μαστού στην Ιρλανδία.

“Μετά τη θεραπεία της χημειοθεραπείας, της μαστεκτομής και της ακτινοθεραπείας, έκανα πλήρη ανάρρωση. Ήταν πριν από 6 χρόνια. Από τότε η ζωή μου έχει αλλάξει δραματικά. Βρήκα αγάπη – στην αίθουσα αναμονής ακτινοθεραπείας. Μετακόμισα στο σπίτι, άλλαξα την καριέρα, τρέχω τώρα μια διαδικτυακή ομάδα υποστήριξης για άτομα που πάσχουν από καρκίνο του μαστού Breast Friends Ireland ) και φέτος εξελέγη στις τοπικές εκλογές! Η ζωή είναι καλή!

Δείτε τις απίστευτα συγκινητικές συνεντεύξεις των πρεσβειτέρων μας.

Η επιστήμη πίσω από τα προϊόντα μας

Εργαστηριακές δοκιμές του υφάσματός μας

Η σειρά Post Surgery της THEYA Healthcare είναι κατασκευασμένη από μοναδικό ύφασμα από μπαμπού. Το ύφασμα μπαμπού αναζητείται όλο και περισσότερο από τους καταναλωτές και τους λιανοπωλητές λόγω της εξαιρετικά απαλής φύσης του ως υφάσματος και αποτελεί ανανεώσιμη πηγή που θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον από το βαμβάκι. Το ύφασμα μπαμπού είναι αντιβακτηριακό, απορροφητικό, αναπνέει και με υψηλή ικανότητα αποστράγγισης, αλλά με λίγα στοιχεία που υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς.

Προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς, τηρώντας παράλληλα τα πρότυπα της κλωστοϋφαντουργίας και επιτύχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα για το ύφασμα μείγματος μπαμπού της THEYA Healthcare. Η δοκιμή υφασμάτων ολοκληρώθηκε στο εργαστήριο του University College Dublin Biomedical Engineering στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και Υλικών και από την BTTG, Shirley Technologies Limited, Leeds.

Το ύφασμα μείγματος μπαμπού της THEYA Healthcare δοκιμάστηκε σε σύγκριση με το 100% βαμβάκι, χρησιμοποιώντας δύο βακτήρια που μιμούνται αυτά που απαντώνται συχνότερα σε SSIs, ένα Gram-θετικό (Staphylococcus Epidermis) και ένα Gram-αρνητικό (Pseudomonas Fluorescens).

 

Αποτελέσματα

Το ύφασμα μείγματος μπαμπού της THEYA Healthcare έδειξε αντιμικροβιακή επίδραση στο Gram-θετικό Staphylococcus Epidermis σε σύγκριση με το 100% βαμβάκι. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα δείχνουν μείωση 92,7% του Staphylococcus Epidermidis στο δείγμα μείγματος μπαμπού, σε σύγκριση με μείωση 0% για το 100% βαμβάκι.

Στο κλινικό περιβάλλον, οι λοιμώξεις του χειρουργικού σημείου ( SSIs ) μπορεί να εμφανιστούν μετά από χειρουργική επέμβαση στο στήθος και μπορούν να επιδεινώσουν όχι μόνο της φυσικής κατάστασης μιας γυναίκας, αλλά και της ψυχολογικής της κατάστασης, πιθανώς αυξανόμενου πόνου, διάρκειας νοσοκομειακής παραμονής, διάρκειας διαδικασίας αποκατάστασης και καθυστέρησης βοηθητικών θεραπειών.

Επομένως, ένα σουτιέν που προκαλεί βακτηριοστατική δράση θα ήταν ευεργετικό για αυτούς τους ασθενείς. Μια μελέτη που ολοκληρώθηκε στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) στο Ηνωμένο Βασίλειο, μελέτησε ασθενείς για περίοδο τριάντα ημερών μετά τη χειρουργική επέμβαση του μαστού και διαπίστωσε ότι υπήρχε ποσοστό μόλυνσης 10,1% (Tanner et al., 2011)

Σύμφωνα με τη διεθνή τυποποιημένη μέθοδο δοκιμής «AATCC TM 100: 2004 Antibacterial Finishes on Textiles» (AATCC, 2004), το ύφασμα μίξης μπαμπού της THEYA Healthcare δοκιμάστηκε σε σύγκριση με 100% βαμβάκι, χρησιμοποιώντας δύο βακτήρια που μιμούνται εκείνα που βρίσκονται πιο συχνά στα SSI, ένα Gram-θετικό (Staphylococcus Epidermis) και ένα Gram-αρνητικό (Pseudomonas Fluorescens). Το NaOH + EtOH χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς, για να εξασφαλιστεί ένα σαφές αντιμικροβιακό αποτέλεσμα. Όπως αναμενόταν, όλα τα βακτήρια μειώθηκαν κατά 100%.

GRAM-ΘΕΤΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ

Το ύφασμα μείγματος μπαμπού της THEYA Healthcare παρουσίασε αντιμικροβιακή επίδραση στο Gram-θετικό Staphylococcus Epidermis σε σύγκριση με το 100% βαμβάκι. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα δείχνουν μείωση 92,7% του Staphylococcus Epidermis στο δείγμα μείγματος μπαμπού, σε σύγκριση με μείωση 0% για το 100% βαμβάκι.

Ποσοστιαία μείωση του Staphylococcus Epidermis (gram-θετικά βακτήρια)

Ποσοστιαία μείωση του Pseudomonas Fluorescens (gram-αρνητικά βακτήρια)

GRAM-ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ

Το μείγμα μπαμπού έδειξε μια σαφή αντιμικροβιακή επίδραση στο Gram-αρνητικό βακτήριο Pseudomonas Fluorescens σε σύγκριση με 100% βαμβάκι. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το μείγμα μπαμπού δίνει μείωση 97,4% του Pseudomonas Fluorescens σε σύγκριση με μείωση 0% για το 100% βαμβάκι.

Η ικανότητα ενός υφάσματος εσώρουχου να απορροφά μεγάλες ποσότητες εφίδρωσης είναι ζωτικής σημασίας για ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού, οι οποίοι μπορεί να αντιμετωπίζουν εξάψεις από χημειοθεραπεία ή ενδοκρινική θεραπεία ή μπορεί να έχουν φλεγμονή, ερεθισμένο ή σπασμένο δέρμα μετά από ακτινοθεραπεία θεραπευτική αγωγή. Χρησιμοποιώντας το εργαστηριακό πρωτόκολλο που προέκυψε σύμφωνα με τη «Βρετανική τυπική μέθοδο δοκιμής για διαβρεξιμότητα υφασμάτων, BS4554: 1970», το ύφασμα μίξης μπαμπού της THEYA Healthcare έδειξε ανώτερο ποσοστό απορροφητικότητας/διαβρεξιμότητας σε σύγκριση με το 100% βαμβάκι και το Amoena Frances (90 % βαμβάκι, 100% ελαστάνη).

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το μείγμα μπαμπού έχει τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα στα 0,3 δευτερόλεπτα, σε σύγκριση με 0,74 δευτερόλεπτα για 100% βαμβάκι και 0,47 δευτερόλεπτα για το Amoena Frances (90% βαμβάκι, 100% ελαστάνη). Το μείγμα μπαμπού έχει την υψηλότερη διαβρεξιμότητα των δειγμάτων που ελέγχθηκαν σε σύγκριση με το 100% βαμβακερό ύφασμα και το ένδυμα του ανταγωνιστή

Xρόνος που απαιτείται για να διαβραχεί δείγμα υφάσματος με νερό (s)

Oριζόντια ταχύτητα αποστράγγισης

Ο οριζόντιος ρυθμός αποστράγγισης είναι υπεύθυνος για την εξάτμιση του ιδρώτα κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας (Raja et al, 2012). Μετρά ποσοτικά την οριζόντια κίνηση του νερού με τριχοειδή δράση πλευρικά σε ένα υφαντικό υλικό. Εν ολίγοις, όσο πιο γρήγορα ένα ύφασμα μπορεί να απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα, τόσο πιο άνετα φοριέται. Η δοκιμή που πραγματοποιήθηκε χρησιμοποίησε τη διεθνή τυπική μέθοδο δοκιμής «AATCC TM 198: 2012 – Horizontal Wicking of Textiles» (AATCC, 2012). Το μείγμα μπαμπού της THEYA Healthcare έδειξε αυξημένο οριζόντιο ρυθμό αποστράγγισης σε σύγκριση με το 100% βαμβάκι και σε σύγκριση με το Amoena Frances (90% βαμβάκι, 100% ελαστάνη). Συγκεκριμένα, ο ρυθμός οριζόντιας απορροφητικότητας μίγματος μπαμπού ήταν 34,7 mm/s, σε σύγκριση με 29,1 mm/s για 100% βαμβάκι, με τον χαμηλότερο ρυθμό οριζόντιου ρυθμού 15,9 mm/s για το Amoena Frances (90% βαμβάκι, 100% ελαστάνη)

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Προκειμένου να εκτιμηθεί η διαπνοή του μίγματος μπαμπού της THEYA Healthcare σε σύγκριση με το 100% βαμβάκι, τα υφάσματα αξιολογήθηκαν χρησιμοποιώντας μια δοκιμή που προσομοιώνει τη μεταφορά θερμότητας και υγρασίας του ανθρώπινου δέρματος, ISO 11092: 1993, «Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα – Προσδιορισμός φυσιολογικών ιδιοτήτων Μέτρηση της θερμικής και της αντίστασης υδρατμών υπό συνθήκες σταθερής κατάστασης (δοκιμασμένη με θερμοπλάκα εφίδρωσης) ». Τα υφάσματα δοκιμάστηκαν σε γκρουπ δύο στρωμάτων καθώς τα μετεγχειρητικά σουτιέν έχουν γενικά δύο στρώσεις υφάσματος δεδομένης της συμπερίληψης μιας τσέπης μορφής στήθους. Η αντίσταση υδρατμών εκφράζεται σε m².Pa/W και είναι ένα μέτρο για την αναπνοή. Όσο χαμηλότερη είναι η βαθμολογία τόσο πιο αναπνέει το ύφασμα. Το διπλό στρώμα μίγματος μπαμπού απέδωσε μέσο αποτέλεσμα 10 m².Pa/W και το διπλό στρώμα βαμβακιού 100% κατά μέσο όρο 11,5 m².Pa/W. Αυτά τα αποτελέσματα σημαίνουν ότι και τα δύο υφάσματα αναπνέουν πολύ και οδηγούν σε βελτιωμένο επίπεδο άνεσης τους ασθενείς, ιδίως εκείνους που υποφέρουν από υπερβολική εφίδρωση ως αποτέλεσμα των θεραπειών τους.

 

Η ΔΟΚΙΜΗ PH

Η δοκιμή pH επιβεβαίωσε ότι η τιμή pH του μίγματος μπαμπού της THEYA Healthcare ήταν 7 σε σύγκριση με pH 7,5 για 100% βαμβάκι. Το pH ενός υφάσματος που χρησιμοποιείται για ενδύματα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 4-7,5 (UKAS, 2016), αυτό βοηθά στη μείωση κάθε πιθανού ερεθισμού που μπορεί να έχει το ύφασμα στο δέρμα (UKAS, 2016).

Εκτός από την περιεκτική μελέτη δοκιμών υφάσματος, πραγματοποιήσαμε μια κλινική δοκιμή με 20 ασθενείς.

Τα αποτελέσματα της μελέτης που πραγματοποιήθηκε για τη διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο τα μετεγχειρητικά εσώρουχα επηρέασαν την εμπειρία των γυναικών και ποιοι ασθενείς τύπου φορούν μετά από χειρουργική επέμβαση καρκίνου του μαστού, είχαν σημαντικό αντίκτυπο κλινικά και ψυχολογικά στους συμμετέχοντες.

Γιατί επιλέξαμε μπαμπού για ύφασμα;

Τα οφέλη από τη χρήση μπαμπού ως ύφασμα

Στην αρχή του ταξιδιού μας το 2013, η ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός της THEYA, Ciara ήθελε να χρησιμοποιήσει ένα υλικό για τη γκάμα των προϊόντων της για τις κυρίες που φορούσαν μετεγχειρητικά σουτιέν, σε αντίθεση με τα άβολα σουτιέν που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά και προκαλούν φαγούρα και γρατσουνιές. Το μπαμπού όχι μόνο είναι βιώσιμο, αλλά δε χρησιμοποιεί λιπάσματα και φυτοφάρμακα, επιταχύνει την επούλωση καθώς είναι φυσικά αντιβακτηριακό, εξαιρετικά απορροφητικό και ανθεκτικό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, υποαλλεργικό και θερμορυθμιστικό!!! Η Ciara επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτό το εκπληκτικό υλικό για όλα τα προϊόντα μας, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και αποφάσισε να επικυρώσει επιστημονικά όλες αυτές τις καταπληκτικές ιδιότητες. Αυτό οδήγησε σε μια κλινική μελέτη που εξέτασε τη σωματική και ψυχοκοινωνική πτυχή του τι φοράτε για τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση!

 

Το πατενταρισμένο ύφασμα μπαμπού της THEYA

Το μπαμπού ύφασμά μας είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, είναι εξαιρετικά απαλό και αναπνέει. Εφόσον χρησιμοποιούμε μόνο μπαμπού που έχει εγκριθεί από το OEKO-TEX Standard 100 , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες και θα είναι ευγενικό για το δέρμα, ακόμη και το πολύ ευαίσθητο δέρμα! Το υλικό μπαμπού βοηθά άτομα με δερματικές παθήσεις, πόνο στο στήθος, φουσκάλες, εγκαύματα, ξηρότητα του δέρματος. Είναι ο καλύτερος φίλος σας για το θεραπευτικό σας ταξίδι.

Τα αγαπημένα μας δεδομένα για το μπαμπού

Το μπαμπού είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο φυτό στον πλανήτη. Μπορεί να αυξηθεί σε ύψος 3 πόδια σε 24 ώρες υπό κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες. Σε αντίθεση με άλλα ξυλώδη φυτά, το μπαμπού ωριμάζει μετά από μόλις 3 έως 5 χρόνια.

Το μπαμπού είναι ένα αυτοσυντηρούμενο φυτό, δεν απαιτεί λιπάσματα για ανάπτυξη. Τα απορριμμένα φύλλα μπαμπού παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όταν αρχίζουν να αποσυντίθενται.

Το μπαμπού χρησιμοποιείται ευρέως στην Ασία στην ιατρική για τη θεραπεία λοιμώξεων και για την επιτάχυνση της επούλωσης των πληγών. Η οδοντόκρεμα μπαμπού «αλάτι» είναι είναι δημοφιλής στη Νότια Κορέα για τη θεραπεία ασθενειών των ούλων και λοιμώξεων των ούλων.

Εκτός από το ότι είναι ευγενικό στο δέρμα, το μπαμπού είναι εξίσου καλό με τον πλανήτη μας. Το μπαμπού απορροφά περίπου 5 φορές την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα και παράγει περίπου 35% περισσότερο οξυγόνο από μια αντίστοιχη στάση δέντρων, FACT!

Το μπαμπού μπορεί επίσης να ανεχθεί ακραίες συνθήκες που δεν μπορούν τα περισσότερα φυτά. Ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο φυτό που ξανα-πράσινος μετά την ατομική έκρηξη στη Χιροσίμα.

Δεν είναι δέντρο! Το μπαμπού ταξινομείται ως χόρτο και είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας χόρτου.

Το καλάθι μου
Αγαπημένα
Recently Viewed
Σύγκριση προϊόντων (0 Προϊόντα)
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Σύγκριση προϊόντος
Categories